Perspagina

Gospelkoor Soul2Soul

Voor Gospelkoor Soul2Soul is Sassenheim hun thuis. Het is een enthousiaste groep zangers uit regio Teylingen met diverse achtergronden. Het koor telt zo'n 20 leden van 19 tot 80 jaar. Het plezier in het zingen van Gospel verbindt hen.

Black and White gospel songs, denk aan 'Swing low, sweet chariot' en 'Shout to the Lord', maar ook gedragen ballades staan op het repertoire van Soul2Soul. Wekelijks vullen de koorleden de Dorpskerk aan de Hoofdstraat in Sassenheim om te werken aan hun programma. Daarnaast hebben we gemiddeld eens per maand een optreden buiten de deur. De locaties lopen uiteen van kerken in al hun varianten, maar ook de jeugdgevangenis, zorgcentra voor ouderen, Het Leger des Heils, 's Heeren Loo / Willem van den Bergh en ziekenhuizen. Tevens werden bruiloften feestelijk ingekleurd door het koor en zongen we tijdens een korendag in Voorhout.

2010 is het onstaansjaar van Gospelkoor Soul2Soul en sinds zomer 2020 werkt het koor onder de begeleiding van dirigent Didier van Someren. Krijn Does verzorgt sinds 2019 de begeleiding op piano. Er is een grote saamhorigheid binnen Soul2Soul. Nieuwkomers benoemen dit als een warm bad. Het koor blijft zich ontwikkelen door, onder andere workshops te volgen, om met nog meer passie en toewijding voor publiek op podia te kunnen staan.  

Repetitie locatie: Dorpskerk, Hoofdstraat 217 (t.o. Hema), Sassenheim, (behalve tijdens schoolvakanties) iedere donderdag van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Voor meer informatie over het verzorgen van een optreden van ons koor, zie onze website bij tabblad boekingen.

www.gospelkoor-soul2soul.nl

Een vergroting van de foto's vindt u hier. Bronvermelding foto's: Livemedia

 

Referentie: 

"Muziekcommissie De Kaag vond het heel plezierig om afgelopen donderdag een gedeelte van jullie repetitie te mogen bijwonen.We gingen dan ook weg met een heel positief gevoel. Vandaag hebben we dit gevoel gedeeld met de andere leden van de muziekcommissie.Jullie zongen uit het hoofd en dus recht uit het hart, enthousiast en beweeglijk. Jullie hadden oog voor elkaar en voor de mensen waarvoor jullie zingen. 'Soul2Soul'!  "