Perspagina

Gospelkoor Soul2Soul

Voor Gospelkoor Soul2Soul is Sassenheim hun thuis. Het is een enthousiaste groep zangers uit regio Teylingen met diverse achtergronden. Het koor telt zo'n 32 leden van diverse leeftijden. Het plezier in het zingen van Gospel verbindt hen.

Gospelsongs, denk aan 'Lean on me' en 'Higher and higher', maar ook gedragen ballades staan op het repertoire van Soul2Soul. Wekelijks vullen de koorleden de Havenkerk aan de Bijweglaan in Sassenheim om te werken aan hun programma. Daarnaast hebben we gemiddeld eens per maand een optreden buiten de deur. De locaties lopen uiteen van kerken in al hun varianten, maar ook in ziekenhuizen, diverse zorgcentra en korenfestivals. Tevens werden bruiloften feestelijk ingekleurd door het koor en zongen we in januari 2023 tijdens de lichtjesavond bij Rhijngeest, Leiden.

2010 is het ontstaansjaar van Gospelkoor Soul2Soul en sinds zomer 2020 werkt het koor onder de begeleiding van dirigent Didier van Someren. Koen van Leeuwen verzorgt sinds augustus 2021 de begeleiding op piano. Er is een grote saamhorigheid binnen Soul2Soul. Nieuwkomers benoemen dit als een warm bad. Het koor blijft zich ontwikkelen door, onder andere workshops te volgen, om met nog meer passie en toewijding voor publiek op podia te kunnen staan.  

Repetitie locatie: Havenkerk, Bijweglaan 4, Sassenheim, (behalve tijdens schoolvakanties) iedere donderdag van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Voor meer informatie over het verzorgen van een optreden van ons koor, zie onze website bij tabblad boekingen.

www.gospelkoor-soul2soul.nl

Bronvermelding foto: onderste foto van Livemedia