Perspagina

Gospelkoor Soul2Soul

Voor Gospelkoor Soul2Soul is Sassenheim hun thuis. Het is een enthousiaste groep zangers uit regio Teylingen met diverse achtergronden. Het koor telt zo'n 25 leden van 27 tot 80 jaar. Het plezier in het zingen van Gospel verbindt hen.

Black and White gospel songs, denk aan 'Swing low, sweet chariot' en 'Shout to the Lord', maar ook gedragen ballades staan op het repertoire van Soul2Soul. Wekelijks vullen de koorleden de Havenkerk aan de Bijweglaan in Sassenheim om te werken aan hun programma. Daarnaast hebben we gemiddeld eens per maand een optreden buiten de deur. De locaties lopen uiteen van kerken in al hun varianten, maar ook de jeugdgevangenis, zorgcentra voor ouderen, Het Leger des Heils, 's Heeren Loo / Willem van den Bergh en ziekenhuizen. Tevens werden bruiloften feestelijk ingekleurd door het koor.

2010 is het onstaansjaar van Gospelkoor Soul2Soul en sinds zomer 2017 werkt het koor onder de bezielende begeleiding van dirigent Paul Mooren, met Saskia van den Toorn op piano. Er is een grote saamhorigheid binnen Soul2Soul. Nieuwkomers benoemen dit als een warm bad. Het koor blijft zicht ontwikkelen door, onder andere workshops te volgen, om met nog meer passie en toewijding voor publiek op podia te kunnen staan. In het voorjaar van 2019 laat het zich uitdagen door deelname aan een korendag waar zij 1 van de 16 koren zal zijn.

Repetitie locatie: Havenkerk Bijweglaan 4, 2171 GS Sassenheim, (behalve tijdens schoolvakanties) iedere donderdag van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Contact: Rick van Caubergh, telefoon 06 22515195

www.gospelkoor-soul2soul.nl

Een vergroting van de foto's vindt u hier. Bronvermelding foto's: Livemedia

 

Referentie: 

"Muziekcommissie De Kaag vond het heel plezierig om afgelopen donderdag een gedeelte van jullie repetitie te mogen bijwonen.We gingen dan ook weg met een heel positief gevoel. Vandaag hebben we dit gevoel gedeeld met de andere leden van de muziekcommissie.Jullie zongen uit het hoofd en dus recht uit het hart, enthousiast en beweeglijk. Jullie hadden oog voor elkaar en voor de mensen waarvoor jullie zingen. 'Soul2Soul'!  "