Informatie

Repetities

De repetitie vindt elke donderdagavond plaats van 20.00-22.00 uur. Vanaf 28 oktober 2021 zingen we weer in onze 'oude' locatie: Havenkerk, Bijweglaan 4 te Sassenheim. (schoolvakanties uitgezonderd). De avond begint met wat stem- en ademhalingsoefeningen. Doorgaans wordt er daarna nieuw repertoire ingestudeerd; tijdens het tweede uur ligt de nadruk op het doornemen en uitdiepen van reeds bekende nummers. In de pauze, halverwege de avond, is er tijd om met elkaar bij te praten en koffie of thee te drinken.

Optredens

Ongeveer eens in de maand geeft Gospelkoor Soul2Soul een optreden. Het koor ondersteunt kerkdiensten van diverse achtergronden. Dit kan op zaterdagavond of zondagochtend in de eredienst zijn of op bijzondere dagen zoals met Pasen of Kerst. Daarnaast verzorgt Soul2Soul regelmatig een (mini)concert bij diverse instellingen, zoals verzorgingshuizen. Soul2Soul is aangesloten bij Fonds 1818.

Heeft u vragen of wilt u een keer meezingen? U kunt meer informatie krijgen en contact met ons opnemen via info@gospelkoor-soul2soul.nl

Social media

U kunt ons ook volgen op onze Facebook pagina en op Instagram

Foto's

Een deel van de koorfoto's is aangeleverd door Livemedia, waarvoor veel dank!