DIRIGENT GEZOCHT VOOR SOUL2SOUL

Na 3 jaar stopt Paul van Mooren als dirigent bij Gospelkoor Soul2Soul. Per juni 2020 zijn wij daarom op zoek naar een nieuwe dirigent. 

Wie zijn wij?

Gospelkoor Soul2Soul is een enthousiast amateurkoor van 23 leden. Wij repeteren en treden op met piano, die bespeelt wordt door onze vaste pianist. De leden verschillen veel in leeftijd, maar voelen zich allemaal verbonden door de muziek. We bestaan sinds 2010 en repeteren elke donderdagavond van 20.00 - 22.00 uur in Sassenheim. Ons repertoire bestaat uit ballads en uptempo nummers en kent ook nummers met solo's voor koorleden. Tijdens de optredens zingen wij uit het hoofd, waardoor we de beleving van de gospels goed kunnen overbrengen aan ons publiek. We treden gemiddeld 1x per maand op.

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste dirigent, die ons kan inspireren en stimuleren om met plezier muziek te maken. Je weet daarbij de balans tussen ambitie en gezelligheid te vinden. Waarbij wij het ook belangrijk vinden om onze muzikale performance op niveau te houden en te verbeteren. De dirigent die wij zoeken is bereid om ons repertoire over te nemen en verder uit te breiden. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een enthousiast, gezellig koor die met de dirigent graag een langere tijd met Soul2Soul aan de slag gaat. Als vergoeding betalen wij de maximale vrijwilligersbijdrage ( € 1.700,-- per jaar), deze is vrij van belasting. 

Meer weten?

Op onze website vind je meer informatie. Mocht je specifieke vragen hebben, neem dan gerust contact op met Rick van Caubergh, voorzitter, telefoonnummer 06-22515195. 

Interesse gewekt? Stuur dan uiterlijk 31 maart 2020 je reactie naar bestuur@gospelkoor-soul2soul.nl.