Extra geld voor ons koor

Sponsorkliks, wat is het?

Als je iets koopt via het internet, dan kun je door het gebruik van Sponsorkliks extra geld verdienen voor ons koor. Voor elke aankoop die jij bij deelnemende bedrijven doet ontvangt Soul2Soul een percentage van het aankoopbedrag op de bankrekening. Hiermee ontvangen we een extraatje voor ons koor. 

Hoe werkt het?

Als je een aankoop doet op het internet, doe je dit via de site van Sponsorkliks. Op onze homepagina staat een logo, waarop je kunt klikken. Vervolgens wordt je doorgelinkt naar de webpagina van Sponsorkliks. Je vult de naam van Soul2soul in bij 'jouw sponsordoel' en vervolgens zie je alle bedrijven die meedoen. Kies de winkel waar je de aankoop wilt doen en bestel zoals je gewend bent. Een percentage van het aankoopbedrag wordt via Sponsorkliks gestort op de bankrekening van ons koor.

Wat kost het jou.

Helemaal niks, alleen een beetje extra moeite om de aankoop via Sponsorkliks te doen in plaats van rechtstreeks op de site van het bedrijf. Je betaalt niets extra's als je Sponsorkliks gebruikt.

Je blijft anoniem

Noch Sponsorkliks, noch jouw sponsordoel (Soul2Soul) weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. Sponsorkloks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor jouw sponsordoel is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op Sponsorkliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat Sponsorkliks alleen registreert dat er via Sponsorkliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij bijvoorbeeld Bol doet, levert ons koor niets op.

Probeer het eens uit en vraag ook familie en vrienden om op deze manier aankopen te doen op het internet. 

Alvast enorm bedankt!!